Павел Глоба посочи зодиите, за които юни ще е ад

NetNews

Известният руски астролог Павел Глоба е готов с прогнозата си за юни.

Той смята, че най-успешните дни през месеца ще бъдат 1-ви, 16-и, 17-и, 23-ти и 30-ти, а 5-и и 6-и могат да се нарекат неблагоприятни.

Много зависи обаче към кой зодиакален знак принадлежи човекът, уточнява той.

Първият летен месец не предвещава ярки романтични срещи и зашеметяващи познанства. Във финансово отношение юни ще подкрепя работохолиците и мотивираните лица.

Единствените проблеми, които могат да възникнат през този период, са заболявания свързани с нервната система, казва специалистът.

През първия месец на лятото Овните трябва да отделят време на любимия човек. В противен случай проблемите във връзката няма да бъдат избегнати. Астрологът е сигурен, че отдалечаването може да предизвика несъгласие и конфликт.

Юни ще донесе трудности на Телеца в професионален план. Много представители на знака ще трябва да избират между кариерата и семейството.

По думите на Павел Глоба, в началото на лятото Близнаците ги очакват интересни запознанства. Някои от тях могат да се превърнат в романтични връзки. Тези, които имат семейство, трябва да избягват да се карат с половинката си.

Юни ще бъде особено успешен за Раците. Очакват ги благоприятни събития както на работа, така и в личен план.

Лъвовете ще трябва да поработят усилено, за да успеят. За целта трябва да правят това, което обичат, също така да бъдат в центъра на вниманието, препоръчва Павел Глоба.

Девите трябва да намерят хармония в отношенията с близките. Те не трябва да забравят за собствените си интереси, но трябва да уважават и решенията на партньора си.

През юни Везните няма да могат да избегнат конфликтите с любимия. Те трябва да се отнасят внимателно към мнението на близките и да не се ядосват, ако нещо не върви по план.

Глоба препоръчва да се научат как да общуват учтиво и да сдържат емоциите си. Благодарение на свършената работа ще могат да се запознаят с влиятелни хора и да установят доверителни отношения.

В началото на лятото Скорпионите трябва да внимават с обещанията си. Особено тези, които не могат да изпълнят.

През юни Стрелецът ще трябва да се срещне с миналото, а Козирозите – с интересни хора.

За Водолеите юни ще бъде лесен, приятен и специален месец, а за Рибите ще започне нов етап. Павел Глоба вярва, че за тях това е прекрасен месец за сватба.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Добра новина, свързана с Олимпиадата в Токио

Организаторите на Олимпийските и Параолимпийските игри в Токио са склонни към вариант за провеждането им, който предполага допускане на определен брой местни зрители до спортни съоръжения. Това съобщава агенция "Киодо", позовавайки се на свои източници. Подобен вариант се поддържа и от японското правителство. Към момента не е известно за каква […]