Паоло Малдини обяви голяма новина за Милан

NetNews

Паоло Малдини официално подписа нов договор с Милан съобщава „Гадзета дело Спорт“. Иконата на „росонерите“ ще продължи да изпълнява ролята на технически директор в клуба и през следващите две години.

Същото се отнася и за другият директор Фредерик Масара, който също бе с изтичащ договор. Новината все още не е съобщена от Милан, тъй като договорите все още не са подписани официално от представителите на двете страни, но това е само формалност и информацията може да се счита за сигурна, след като бе съобщена и от самия Малдини на излизане от офисите на клуба.

„Всичко е наред. В последната минута подновихме договорите си. Щастливи сме, че ще бъдем тук и през новия сезон и ще планираме бъдещето на Милан, което трябва да бъде изпълнено с победи, както е било винаги. Как ще изглежда отборът през новия сезон? Ще видим. Започнахме късно със селекцията, но вярвам, че ще наваксаме. Много съм щастлив“, сподели Малдини.

Това е изключително важна новина за тифозите на Милан, тъй като Малдини и Масара бяха в основата на изгрaждането на този отбор, който сложи край на дългогодишната суша и през миналия сезон вдигна Скудетото в Серия „А“. Договорите и на двамата изтичаха на 30 юни, но бяха подновени буквално в последния момент.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ордата на Кадиров стреля по невидим влак в Украйна

Чеченската орда на Рамзан Кадиров, изпратена да се сражава в Украйна, отново стана за смях. Чеченските войници станаха известни в социалните мрежи с прозвището „тикток армията на Кадиров“, защото често качват видеа как освобождават празни сгради и стрелят по невидими врагове. В последния епизод от този цирк чеченец стреля по […]