Певици завладяха родното кино

NetNews

Родни певици все по-умело влизат и в ролите на актриси, пише „Телеграф". Преди седмица излезе трейлъра на новия български филм „Голата истина за група Жигули“. Целият сюжет на втория пълнометражен филм на Виктор Божинов се върти около родна рок формация от 80-те години, която се разпада точно докато е на върха на славата. Силно впечатление прави присъствието на фолк дивата Камелия, която е категорична, че иска да „вкара малко рок“ в новото си парче, а с тази роля се заема Михаил Билалов. "Ролята ми е малка, но значителната. Беше ми изключително интересно. Благодаря на целия екип, който Много ми помогна да изиграя ролята си", разкрива Камелия. Тя вече има роли в сериалите „Ракия сънрайз“ и „Скъпи наследници“. В последния, в амплоа на актриса се изяви и Поли Генова. Там тя играеше себе си. Припомняме, че Поли Генова вече има зад гърба си участие в театрална постановка на Теди Москов „Някои могат, други – не“, както и в мюзикъла Аладин. С роля в „Скъпи наследници“ може да се похвали и Анелия, която изигра Елена – успяла градска жена, внучка на една от бабите от Бели вит, която се връща в родния дом след като е получила предложение за брак. Още един от любимите български сериали „Столичани в повече“ също може се похвали с участие на колоритна поп фолк певица. Преслава изигра себе си в лентата. Тя бе поканена да пее на предизборната кампания на кмета на с. Извор Рангел Чеканов (Любо Нейков“. „За първи път снимам и се надявам да се представя добре. Мисля, че имам заложби. В моята професия ние също снимаме клипове и трябва да сме много артистични“, коментира тогава Преслава. Първата поп фолк певица участвала в „Столичани в повече“ беше Деси Слава. Във филма тя се казва Вяра Тончева, префърцунена певица, която не знае какво иска. С роли в същия филм се отчетоха и дует Ритон, които играеха себе си и бяха изгонени от семейно риалити заради характера на Здравко. Поп фолк дивата Бони също успя да изненада много приятно своите фенове. Убедихме се в актьорските ѝ качества, след като видяхме превъплъщенията и първо в хитовия сериал „Седем часа разлика“, а след това и в „Откраднат живот“. Бони блесна най-напред във филма „Маймуни през зимата“ през 2006 година. Безспорно Орлин Павлов остава певецът с най-много кино роли и дори феновете му вече се шегуват, че не е ясно дали е артист, който пее или певец, който играе. Той участва в комедийния сериал „Домашен арест“. През 2012 година в „Отплата“ влиза в образа на Христо Манчев. През 2016-а и 17-а снима в главната роля на Борис Йотов в сериала „Скъпи наследници“. Първо се сдоби с главни роли в три от филмите на Ники Илиев – „Живи легенди“, „Нокаут, или всичко, което тя написа“ и „Завръщане“. Отчете се с участие в коледната лента „Смарт Коледа“. В актьорски обувки влезе и фолк певецът Борис Дали. Той играе ветеринарен доктор в българската комедия „Чик-чирик“.

Мария Илиева ще скочи в кожата на естрадната легенда Йорданка Христова в нов български филм. Продукцията ще носи името „Порталът“ и ще бъде излъчена догодина по БНТ. Потенциал на актриса тя демонстрира и с роля в българския филм „Грешници“. Припомняме че атрактивната брюнетка изигра ролята на лека жена в лентата „Врагове“, а също така взе участие в сериала „Столичани в повече“. Тита влезе с роля в успешния уеб сериал „Следвай ме“, чийто първи два сезона генерираха над 15 милиона гледания онлайн. Галин също блесна с актьорски умения в поредицата Viral, чийто сюжет бе с нотки на трилър. Освен него към сериала се включват и двете му открития – Лидия и Десита.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Заловиха товарен автомобил, превозващ 12 мигранти

Задържаха 12 души при специализирана полицейска акцията на граничен пункт "Капитан Петко войвода" – разбит е канал за трафик на мигранти през река Марица. Трафикантът е 55-годишен българин с криминално минало. Със затопляне на времето се увеличават опитите за нелегално преминаване на границата. Затова властите са нащрек, а вчера е […]