Пентагонът не може да потвърди, че ген. Герасимов е бил ранен

NetNews

Началникът на генералния щаб на руските въоръжени сили наистина е бил на фронта в Донбас миналата седмица, но Пентагонът не може да потвърди разпространяващата се в социалните мрежи информация, че армейски генерал Валерий Герасимов е бил ранен, предаде БНР, позовавайки се на „Франс прес“.

Агенцията цитира неназован източник от американското министерство на отбраната, според когото Герасимов е прекарал няколко дни на фронта.

По-рано военни източници, цитирани от украински медии, твърдяха, че руският генерал е пострадал при украински обстрел срещу команден център в Изюм.

Пентагонът съобщава, че през последното денонощие повече от 20 американски транспортни самолета и още толкова от 5 други членки на НАТО са доставили въоръжение за Украйна.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Сърбин счупи голмайсторски рекорд при 7:0 между първия и шестия отбор в Чемпиъншип (ВИДЕО)

Фулъм срази с удивителното 7:0 отбора на Лутън, въпреки че двата отбора ги делят само 5 места в класирането на Чемпиъншип. Мачът обаче бе белязан от рекорда на сръбския таран Александър Митрович. Централният нападател вкара последното попадение в мача дълбоко в добавеното време, за де увеличи общата си сметка на […]