Петканови разочароваха феновете си с тази новина (СНИМКА)

NetNews

Александра и Даниел Петканов изненадаха онлайн общността с решението си да се скрият за известно време и да не ползват социални мрежи. Тази новина дойде като гръм от ясно небе за техните почитатели, но пък се отрази ободряващо не хейтърите им.

Инфлуенсърите се появиха в стряскащ необичаен вид и загатнаха за нещо голямо в личен план, заради което се налага да направят пауза от социалните мрежи.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova)

"С Дани взехме решение да си починем за малко от социалните мрежи и изявите! Предстоят ни важни събития и затова чувстваме, че е време да се отдръпнем от вихрушката, която ни е завъртяла през последните месеци, за да можем да посрещнем нещата, които ни предстоят на спокойствие. Когато се върнем ще разкажем повече. Обещавам", разкри известната двойка, която не спира да търси нови начини да остане интересна на обществото.

На "прощалните" кадри Александра е с черна маска на лицето си, чрез която се старае да премахне и най-малките пъпчици, които ѝ избиват от време на време. Тя е професионален модел и гладката кожа е изключително важна, за да може да продава повече продукти, пише Шоу Блиц.

Решението на Александра и Даниел стана обект на бурни дискусии в мрежата. Техни фенове заподозряха, че слуховете за евентуална бременност на Петканова май ще се окажат верни и затова са решили да си подарят малко спокойствие. Други пък смятат, че ще участват в някое ново риалити, заради което няма да имат достъп до интернет. Предстои да разберем каква е причината за това тяхно изненадващо решение. Любопитното е, че двойката е забранила оставянето на коментари под поста си, но пък той е събрал над 20 хиляди харесвания в профила на Алекс.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Връшаме ли се към аналогови автомобили?

Разсъжденията, които ви предлагаме по темата, направихме на база едно проучване на BCG. Анализаторите на тази компания изчислиха какво влияние има глобалният недостиг на полупроводници върху световния обем на автомобилното производство. Според изследването автомобилните производители няма да могат да произведат от 7 до 9 милиона леки автомобила тази година. През […]