Петричев: Имаме огромен потенциал!

NetNews

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели след успеха с 4:0 над ЦСКА във финала за Суперкупата, че "орлите" са показали огромния си потенциал. Петричев отличи Десподов и Доминик Янков.

"Този отбор има много голям потенциал и още много какво да показва. Мачът беше много добър за нашите момчета. Винаги е добре, когато имаш официални мачове. В крайна сметка при нас я имаше умората, напрежение с Шахтьор Солигорск, пътуване. В крайна сметка видяхме, че това няма кой знае какво значение. Нашият отбор по всички параграфи показа кой е най-силният отбор в България".

"За мен Десподов е един уникален български футболист, добро момче и с качества, които тепърва ще изпъкват в Европа. Сами виждате той с какво огромно значение е за нашия отбор. Чувства се щастлив и го показва. Бих отличил и Доминик Янков днес. Видяхте как се включи и какъв гол отбеляза. Той има огромен потенциал и тепърва ще играе сериозна роля в българския футбол".

"Лудогорец е по-добрият отбор с по-добрите футболисти. Ако не допуснем груби грешки в управлението на процеса, ще доминираме и през следващата година".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-скъпият мотоциклет в mobile.bg

В най-големия сайт за автомобили в България, запалените по двуколесните моторни возила могат да открият всевъзможни марки и модели. С други думи всичко каквото се продава у нас, от 50-кубикови скутери за "жълти стотинки", до свръхлуксозни мотоциклети предлагащи се за петцифрени суми, е събрано в картотеката на mobile.bg. Но най-скъпите […]