Пикапът на Tesla обиколи Ню Йорк (ВИДЕО)

NetNews

Заедно с посещението на Илон Мъск в Ню Йорк, фенове на марката се натъкнаха и на още нещо интересно от Tesla, а именно пикапът Cybertruck. Това не е първият път в който милиардерът е забелязан с електрическия всъдеход, след като преди няколко седмици ви разказахме за подобна случка в Тексас.

Cybertruck prototype in New York this weekend

— Elon Musk (@elonmusk) May 8, 2021

От пост на Мъск в Twitter разбираме, че пикапът е бил изложен в Манхатан през изминалия уикенд, но в интернет се появиха и доста клипове на които се вижда как Cybertruck обикаля по улиците на американския град.

По последни данни производството на пикапа за който от Tesla се хвалят, че имат стотици хиляди резервации, трябва да започне в края на тази или началото на следващата година, като освен интересния дизайн, той може да се похвали и с доста завидни технически характеристики. Според Tesla всъдеходът ще разполага с над 800км пробег с едно зареждане, ускорение до 100км/ч за около 3 секунди и товароносимост от над 1.5 тона.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сашо Кадиев и новата му любима с обща СНИМКА

Както стана ясно по-рано, видна красавица е новата жена до водещия Александър Кадиев. Това е моделът Ивелина Чоева. Интригуващо е обаче, че двойката има официална снимка, датираща много преди медиите да разберат за връзката им. Хубавата Ивелина се радва на изключителен успех – включена е само преди дни в престижната […]