Пике и Гризман с нецензурни реплики един към друг на мача с ПСЖ

NetNews

Двама от ключовите футболисти на Барселона – Жерард Пике и Антоан Гризман, са влезли в доста разгорещен спор по време на снощния двубой с Пари Сен Жермен, в който каталунците допуснаха тежко поражение с 1:4.

"Марка" извади запис от въпросната нецензурна размяна на реплики между двамата. Епизодът се е разиграл в 38-ата минута, когато резултатът все още е 1:1.

В този момент парижани печелят корнер след поредната си атака, а Пике крещи на своите съотборници, че трябва да владеят повече топката. Гризман му казва да не вика, след което двамата си разменят ругатни.

Ето и извадка от самия разговор:

Пике крещи към всички: Хайде да владеем повече топката, по дяволите. Да го направим. Ш***н контрол върху топката. Гризман: Успокой се, Жери, спри да крещиш! Пике: По дяволите, Гризи, по дяволите… Гризман: Майната ти. Пике: Не, майната ти на теб. Страдаме и така е вече от пет минути. Гризман: Недей да крещиш!

В този момент Лангле се намесва и се опитва да организира защитата, призовавайки всеки да застане до съперника, когото трябва да пази при изпълнението на статичното положение.

Пике: К***ле такова, тичаме като луди. Гризман: Аз също тичам.

That's what happen between Pique & Griezmann! ?‍♂️? #BarcaPsg pic.twitter.com/D0paFzUJIq

— Fianso (@LeoBarca1899) February 17, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кметът на "Тунджа" с приемни дни в Гълъбинци и Бояджик

На 19 февруари 2021 година ще се проведат изнесени приемни дни на кмета на „Тунджа“ Георги Георгиев в селата Гълъбинци и Бояджик, напомнят от общинската управа. Жителите на село Гълъбинци ще могат да отправят своите въпроси и предложения от 11.00 часа, а жителите на село Бояджик от 13.00 часа. Провеждането […]