Пирин официално се спаси от изпадане

NetNews

Ботев Враца и Пирин Благоевград завършиха 0:1, като така гостите официално се спасиха от изпадане три кръга преди края на шампионата в Първа Лига.

Станислав Манолев вкара единственото попадение в срещата още в средата на първата част, а след това мача се превърна в труден за гледане от неутралните зрители.

Играчите и на двата тима рядко поглеждаха към противниковата врата, като основно кълбото се чистеше в страни. Общо 52 тъча бяха изпълнени заедно с 20 свободни удара, което само идва, за да ни покаже, че гледахме повече статични положения, отколкото футбол.

„Врачани“ междувременно остават на предпоследната позиция преди мача на Царско село срещу Локомотив Пловдив, а по всичко личи битката за оцеляване ще е жестока до последния кръг.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Три кръга преди края на сезона падна още една треньорска глава в Серия А

Италианският Каляри е напът да остане без треньор, ако информацията на Gazzetta dello Sport се потвърди за уволнението на Валтер Мадзари. Изданието съобщи, че днешната тренировка е била провалена, тъй като се е стигнало до конфликт между треньора и ръководството с оглед факта, че тимът е застрашен от изпадане. Каляри […]