Пирло недоволен от решението мачът с Наполи да се играе

NetNews

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло бе много разочарован от решението мачът с Наполи да се играе. Както е известно неаполитанците отказаха да пътуват за Торино в началото на октомври, след като имаха двама заразени с коронавирус и получиха забрана от местните здравни власти да напускат града. В следствие на това решение тимът получи служебна загуба.

Наполи загуби първите две обжалвания, като въпросът стигна до Италианския олимпийски комитет. В крайна сметка бе взето решение служебната загуба да бъде отменена и двубоят да се изиграе.

Пирло коментира ситуацията след загубата от Фиорентина в Серия А.

"Отменената победа не може да бъде оправдание. Започнахме мача с неправилна настройка и когато това се случи, обикновено завършва зле. Подобно нещо може да се случи в последния мач преди Коледа, когато играчите започнат да мислят за ваканцията. Бяхме инертни и разсеяни, което направи загубата неизбежна. Ние нямаме проблем да играем с Наполи. Аз съм разстроен повече за другите отбори, които пътуваха и играха мачовете си при повече заразени с коронавирус. Те постъпиха справедливо, като играха, независимо от обстоятелствата. Не мога да коментирам правилността на решението, но то определено е несправедливо към тези отбори, които успяха да изиграят мачовете си в по-сложна ситуация", обясни специалистът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъск: Предложих на Apple да купи Tesla

„В най-мрачните дни при пускането на Model 3 се свързах с Тим Кук, за да обсъдим възможността за закупуване на Tesla (за 1/10 от текущата цена)“, написа Мъск. "Той отказа дори да проведе среща с мен." По време на този "туит" Tesla се оценява на стойност 606 милиарда долара, което […]