Пиян водач предизвика катастрофа край Ямбол, пострадалият е в болница

NetNews

На 18 ноември, около 22.40 ч., на тел.112 е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие на  пътя  Ямбол – Кукорево. На място е установено, че лек автомобил „Хонда СРВ“,  управляван от 38-годишен от Ямбол е блъснал отзад движещ се пред него лек автомобил „Мазда“, управляван от 47-годишен мъж, след което се е ударил в ограда на частен имот. 

При инцидента е пострадал водачът на ударения автомобил. Той е настанен в болнично заведение под наблюдение, с фрактура на ребро и контузия на бял дроб, без опасност за живота.

Пробата на пострадалия водач за употреба на алкохол е отрицателна.

При теста на 38-годишния водач за употреба на алкохол, техническото средство е отчело стойност над 1,2 промила.

Значителни материални щети са нанесени по двата автомобила, както и по други два автомобила паркирани в близост до пътя.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група. 38-годишният мъж е задържан за срок до 24 ч. Работата по случая продължава.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кой уши байряка: Вместо нов пилон за 65000 лв., Община Ямбол може да постави знаме на телевизионната кула

Широко прокламираната от община Ямбол идея за монтиране на 55-метров пилон с българското знаме на хълм Боровец може да има за резултат едни грешно изхарчени 65 хил. лв., каквато към момента е обявената цена. Освен изказаните мнения в рамките на разразилата се дискусия във фейсбук, че има по-важни неща и проблеми за решаване - болница и по-добро здравеопазване в града, улици, тротоари и пр., въпросът има и една по-прагматична страна. Тя е свързана с възможността трибагреникът да бъде поставен на съществуващата на хълма телевизионна кула.