Пиян кмет се блъсна в дърво, само час след като се срещна със семейства на загинали от пияни шофьори

NetNews

Кметът на град Редландс в Австралия – Кареън Уилямс понесе тежки критики от страна на гражданите, след като се блъсна в дърво под въздействието на алкохол. На всичкото отгоре, дамата сътворила инцидента само час след като била домакин на онлайн среща със семейства, чийто членове са загинали в катастрофи с участието на пияни шофьори. Там тя заявила, че пътищата трябва да бъдат „изчистени от пияни шофьори“.

След инцидента, дамата признала, че е „пийнала няколко чаши вино“ преди катастрофата и заявила, че сядането зад волана в нетрезво състояние е било грешка. Въпреки това, тя отказала да подаде оставка веднага, като обявила, че това ще бъде необмислено решение. „Направих грешка и ще се науча от тази грешка и ще продължа да служа на обществото, както го правих през последните 18 години., заяви Уилямс.

Една от дамите, която помогнала за организацията на събитието и чиято дъщеря загива през 2009 година – Джуди Линдсей заявява, че Уилямс ѝ се е обадила след инцидента, за да се извини за грешката си, но тя не приела сълзливото извинение.

„Ние ти вярвахме, а ти ни предаде… Ти си тази, която трябваше да ни помогнеш, за да изградим доверие и предаде всички ни.“, заявила Линдсей при телефонния разговор. Към момента полицията разследва инцидента, но все още няма повдигнати обвинения или повече информация за случилото се.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ЕС увеличава помощта за бежанците от Украйна

Европейската комисия съобщи, че увеличава значително помощта за украинските бежанци, потърсили закрила в ЕС. Предвижда се да бъдат осигурени допълнителни средства от общия бюджет, неусвоени след 2014 г. по различни фондове, предаде БТА. Бюджетът ще продължи да покрива разноските за подслон, здравни грижи и езиково обучение на украинците. Тези разходи […]