Поветкин направи интересно признание, свързано с алкохола

NetNews

Временният световен шампион на WBC в тежка категория Александър Поветкин призна, че дори в навечерието на Нова година не си позволява чаша шампанско. Боксьорът напълно се отказа от алкохола преди много години и изобщо не съжалява за това решение, припомня boec.bg.

“Изобщо не пия. Разбрах, че това е ненужно за мен. Не съм пил повече от десет години. Трудно ми е да обясня причината за това решение. Само погледнете колко много лоши дела се извършват в състояние на опиянение. Нямам желание за това”, каза Поветкин.

Междувременно се разбра, че реваншът между Поветкин и Дилиън Уайт ще може да се състои преди началото на месец март. Това заяви самият победител от първата среща през лятото. Първоначално двамата трябваше да се изправят отново един срещу друг на 21 ноември, но руснакът даде положителен тест за коронавирус и дори се наложи влизането му в болница. Заговори се за отлагането му за края на януари, но от щаба на Поветкин изразиха опасения, че 40-годишният боксьор няма да успее да се подготви.

Самият Поветкин потвърди наскоро пред TASS, че вече е започнал тренировъчен лагер за предстоящия мач.

“За момента всичко е наред, коментира той. – Първо започнах с кросовете сутрин и от няколко дни вече сме в залата и работим на лапите. Засега всичко върви по план”.

Евентуална нова победа над британеца ще направи Поветкин задължителен претендент за трона на Тайсън Фюри.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

През 2020 г. България с рекорден обем инвестиции за последните 6 години

През 2020 г. по Закона за насърчаване на инвестициите са сертифицирани проекти на стойност над 1 милиард лева, което е рекорд за последните 6 години. Това информира министърът на икономиката Лъчезар Борисов по време на работно съвещание при премиера Бойко Борисов. „Постигаме рекорд по линията на привличане на инвестиции по […]