Поглед през очите на рали пилот по време на състезание (ВИДЕО)

NetNews

Първият кръг от WRC шампионата започна вчера със състезание в Монте Карло, а рали пилотът Сийн Джонстън ни пренася на шофьорското място и ни показва какво вижда той по време на състезание. Заедно с навигатора Алекс Киурани, двамата състезатели преминават „на пълна газ“ през планинска местност със своят Citroen C3 R5.

Поглед през очите на рали пилот по време на състезание (ВИДЕО)

Видеото е дълго малко над 3 минути и е записано от камера с висока резолюция, монтирана върху каската на пилота. Както и сами може да видите, кадрите напомнят изключително много на тези от симулаторите, които добиха широка популярност през последните години с особената разлика, че всичко това се случва в реалния свят.

Поглед през очите на рали пилот по време на състезание (ВИДЕО)

По отношение на колата, тя разполага с 1.6-литров бензинов двигател с 286 конски сили и 420 нютон метра. Задвижването се предава към четирите колела чрез секвенциална трансмисия с 5 предавки, а теглото на цялата конфигурация е едва 1230 килограма. Вижте видеото, препоръчваме го!

Поставете оценка:

4.6

Оценка 4.6 от 13 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Заради коронавируса, отложиха карнавалите в Бразилия

Снимка: БГНЕС Карнавалните паради в Рио де Жанейро и Сао Пауло, насрочени за края на февруари, бяха отложени за април поради новата вълна от заразени с Ковид, съобщиха властите в страната, предаде БГНЕС. „Кметствата на Рио де Жанейро и Сао Пауло решиха да отложат парадите на училищата по самба“ за […]