Подробности за кървавия екшън във Врачанско

NetNews

34-годишният мъж, който бе прострелян от свой опонент във врачанското село Манастирище, е починал на път за болницата в Козлодуй, пише BulNews.

Престъплението е извършено преди няколко часа. Кметът на селото Атанас Атанасов е потвърдил за извънредната ситуация.

По неофициална информация двама жители на селото се скарали, след което около 45-годишен извадил пистолет и застрелял 34-годишния си опонент. Към момента няма данни дали двамата имат роднинска връзка и каква е причината за кървавата развръзка.

Свидетели подали сигнал на спешния телефон 112 и към местопроизшествието били изпратени екипи на полицията и линейка.

Извършителят на тежкото криминално престъпление се е барикадирал въоръжен в помещение.

На мястото гъмжи от полиция, районът е отцепен. Очаква се пристигането на специалисти по преговори, които да установят контакт с въоръженото лице.

По данни на "Конкурент", стрелецът – Валентин Б., имал стари сметки за уреждане с жертвата – Калин Р., който преди година заедно с тумба роми го пребил. Явно килърът е дебнал жертвата си, защото го е застрелял от засада – на пътя, докато Калин карал колата си.

Засега липсва информация за вида на оръжието, но със сигурност е незаконно притежавано.

Валентин Б. Е с психични проблеми, лежал е в специализирано заведение, но е бил освободен. Напоследък е станал агресивен, а днес вече се е проявил фатално.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Румен Радев на работна среща с посланика на Германия Кристоф Айххорн

Държавният глава Румен Радев проведе днес работна среща на „Дондуков“ 2 с посланика на Федерална република Германия в България Кристоф Айххорн. Двустранното икономическо партньорство, перспективите за устойчиво развитие на бизнес климата в България, както и потенциалът за повишаване на добавената стойност в производствата, създадени с германски инвестиции у нас, бяха […]