Подробности след клането заради порно клип

NetNews

Опитът за убийство в пловдивското село Рогош, при който 57-годишният Филип Янков прободе 4 пъти с нож 32-годишния Тодор Ванев на 15 май м. г., е заради изневяра, при която сексуалният акт е заснет и кадрите са качени в интернет, пише "Пловдив Прес".

Ванев имал интимни отношения със снахата на Янков, което било сред причините за вражда между двата рода, но популяризирането на сексуалния контакт в мрежата дошло в повече на свекъра.

Двете ромски фамилии живеели в съседни къщи в Рогош и често се разправяли. На 15 май 2020 г. след поредния скандал членовете на единия клан нахлули с дървени колове и метални тръби в двора на другото семейство и започнал бой.

В един момент Филип Янков извадил нож и наръгал с него Тодор Ванев 4 пъти. Близките на ранения извикали Бърза помощ, той бил откаран в болница и опериран и така бил спасен животът му.

Филип Янков не признава вината си и делото трябваше да тръгне по общия ред – с разпит на свидетели и изслушване на вещи лица, но състав на Пловдивския окръжен съд, председателстван от Весела Евстатиева, върна обвинителния акт на прокуратурата.

Причината е, че в изложението нанесените с ножа рани не са описани детайлно и не е ясно дали ножът е проникнал в тялото на Ванев и на каква дълбочина, а това нарушава правото на подсъдимия на защита. Янков е обвинен в опит за убийство, наказанието за което е като за реализирано убийство.

Определението за връщането на обвинителния акт за преработка подлежи на обжалване пред Апелативния съд.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бивш нападател на ПСЖ: Мбапе иска в Реал Мадрид!

Бившият нападател на Пари Сен Жермен Хесе Родригес разкри, че Килиан Мбапе иска да премине в Реал Мадрид. Хесе изкара четири години като играч на френския шампион, макар и често да бе преотстъпван в други отбори. В крайна сметка той наскоро подписа с родния си клуб Лас Палмас. При представянето […]