Позорът за Борисов остава завинаги

NetNews

Коментар във Фейсбук на Емил Джасим:

Българското знаме не присъства никъде.

Ердоган неслучайно беше гост на националната конференция на ДПС и неслучайно поздрави своя "приятел" Бойко Борисов, с което открито даде благословията си на ГЕРБ и ДПС, че трябва да работят заедно.

Една седмица преди изборите Борисов "изненадващо" отива на крака при ислямисткия султан, основен проводник на радикална ислямистка политика в арабо-мюсюлманския свят, за да целуне ръка, а в замяна да получи подкрепа във вид на преляти от ДПС турски гласове. Въпреки всичко вярвам, че българските граждани, живеещи в Турция, ще гласуват по съвест срещу Ердоган, а това значи срещу ГЕРБ и ДПС.

А позорът за Борисов остава завинаги – единственият български политик, който е готов да продаде българските интереси на султана, за да спечели малко повече гласове. Само Живков е бил толкова наведен пред чужда държава.

Но все пак Борисов сам нарича Живков "моя университет".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мощността на новата Toyota Land Cruiser се оказа значително по-малка от обявеното (ВИДЕО)

Тунинг специалисти от базираната в Бахрейн компания Ekanoo Racing се заемат да модифицират новата Toyota Land Cruiser 300 за традиционните офроуд състезания в Близкия изток. По време на препрограмирането специалистите тестват колата на диностенд и с изненада установяват, че официално обявените от компанията 415 конски сили не отговарят на реалността. […]