Полугол мъж с ножове тероризира съседите си в София (ВИДЕО)

NetNews

Полугол мъж тероризира съседите си в столичния кв. "Люлин". Съкооператорът се разхождал с нож и дебнел зад входната врата на блока. Неколкократно опитвал да нахлуе в апартаменти на комшии, забравили да заключат, информира Нова телевизия.

„Когато отворите входната врата на блока, може да ви очакват дълги отвертки или ножове. Носи по две отвертки в джобовете си. Стои неподвижно, лампата спира и хората се страхуват да излизат вечер от домовете си”, обясни живущ в блока.

Всички сигнали, които са подавани, са обработвани от органите на реда. Когато екипи на полицията пристигнат на място, мъжът показвал нормално поведение.

Полуголият съсед носел ябълки и мед посред нощ на своите комшии. „Идва готов да поднесе даровете по бельо. Това е един непрестанен стрес”, казва потърпевша съседка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето защо горивата поскъпват

Цената на масовото гориво на бензина от А95 от началото година се е покачила малко под 13%, а дизеловото гориво с 13.63%. Причините са изцяло външни и няма нито една причина, която да е свързана с българския пазар. Това заяви изпълнителният директор на Българската петролна и газова асоциация Андрей Делчев […]