Поп иконата Мария Илиева с бутиков концерт в Пиано бар Soho в Ямбол

NetNews

Кралицата на съвременната родна поп сцена Мария Илиева ще изнесе бутиков концерт в Ямбол. Домакин и организатор на събитието е Пиано бар Soho. Концертът ще бъде на 26 ноември, петък, началото е от 23.00 часа.

В продължение на няколко часа, Мария Илиева ще представи на ямболските меломани нейните хитови парчета, сред които „Нищо“, „Лунен сън“, „Крадена любов“, „Alright“ и още любими песни. Певицата с 30 #1 сингъла и над 35 награди за музика и стил обещава една наистина наситена с емоции вечер на гостите на култовото заведение.

Само преди няколко месеца, Мария Илиева cтaнa мaйĸa за втори път. Ocвeн, чe ce гpижи зa двeтe cи дeцa – 3-гoдишния Aлeĸcaндъp и 4-мeceчнaтa Coфия, тя нe e зaгъpбилa и ĸapиepaтa cи. Изпълнитeлĸaтa oтнoвo ходи по yчacтия, cъчeтaвaйĸи ycпeшнo poдитeлcтвoтo и нaй-гoлямaтa cи cтpacт – мyзиĸaтa.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Швеция: Магдалена Андершон – премиерка за един ден

Магдалена Андершон. Снимка: от тв екрана Броени часове след като беше избрана за първата жена премиер в историята на Швеция, Магдалена Андершон подаде оставка, след като предложеният от нея проектобюджет беше отхвърлен от парламента и коалиционният ѝ партньор, Партията на Зелените, напусна двупартийното правителство на малцинството. За сметка на това […]