Порно снимки шокираха футболна легенда

NetNews

Бившият английски национал Майкъл Оуен беше шокиран, след като в интернет пространството се разпространиха снимки на порно звезда, за които се твърди, че са на 19-годишната му дъщеря Джема.

Оказва се обаче, че разголените фотоси са на 23-годишната Джил, която е звезда в сайтовете със съдържание за възрастни. Според Daily Mail, цитиран от blitz.bg, Оуен бил притеснен, че снимките може да окажат влияние на кариерата на неговата дъщеря, която има собствен бизнес с бански костюми.

„Майкъл беше ужасен, че името на дъщеря му е замесено в такъв скандал. Той иска по най-бърз начин да се изясни ситуацията. Ясно е, че това не са снимки на Джема. Тя няма профил в тези платени сайтове с порнографско съдържание. Единствените ѝ по-разголени снимки са от рекламни сесии на собствената ѝ марка бански. Оуен е загрижен баща и иска да опази имиджа и репутацията на дъщеря си“, коментира източник на изданието, който е приближен до семейството на носителя на „Златната топка“ за 2001 г.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Борис Бекер проплака от условията в затвора

Голямата легенда на тениса Борис Бекер проплака от условията в затвора, след като беше осъден на две години и половина ефективен затвор за присвояване и неплащане на данъци. Германецът се е оплакал от храната, като първото му ястие е представлявало осолено телешко с дебелина на филийка. Това, което особено притеснява […]