Последни тестове за фейслифта на Ford Focus

NetNews

Изминаха почти три години от премиерата на последното поколение Ford Focus, което означава, че съвсем скоро ще видим обновена версия на един от най-популярните хечбеци на пазара. От снимки публикувани в AutoExpress може да се види, че от марката правят последни тестове на автомобил покрит с минимален камуфлаж в предната и задната част, където ще бъдат основните промени при обновената версия.

Въпреки камуфлажа, който цели да скрие новите форми на Focus, по всичко си личи че ще има разлики в предната броня, както и в дизайна на фаровете. Най-вероятно обновеният хечбек ще загуби и светлините за мъгла в долната част, като на тяхно място ще се появят отвори за въздух. В задната част най-съществената разлика е в стоповете които са с нова форма, като най-вероятно ще видим и обновен дифузьор в долната част на бронята.

Промените в интериора също няма да са много, като най-вероятно основната ще бъде поставянето на по-голям екран за инфотеймънт системата, както и обновен софтуер. Едва ли ще видим и големи промени при задвижването, където за момента се предлагат 1.0-литров трицилиндров бензинов мотор със 125 к.с. или 155 к.с., както и 1.5-литров дизел със 120 конски сили. Най-вероятно ще се запази и двигателят на ST версията, който е с обем от 2.3-литра и мощност от 280 конски сили.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ВИДЕО от бруталния побой над момче край Поморие

Малолетно момче беше пребито по брутален начин от двама тийнейджъри край поморийското село Страцин. Както съобщихме по-рано нападението е от 31 януари и е извършено без да е имало някаква причина. В мрежата вече се завъртя видео, което младежите безцеремонно са заснели, явно горди от постъпката си, съобщава "Флагман". Можете […]