Пост Малоун ще става баща за пръв път

NetNews

Рапърът Пост Малоун и приятелката му очакват първото си бебе, потвърди негов представител пред E! News.

„Развълнуван съм за тази следваща глава в живота си, най-щастлив съм бил някога, а откакто се помня, бях тъжен“, каза той пред TMZ. „Време е да се грижа за тялото си, за семейството и приятелите си и да раздаваме колкото се може повече любов всеки ден“.

Източници, близки до Пост, заявиха пред TMZ, че са отпразнували новината през уикенда със семейството и приятелите му. Пост не споделя самоличността на приятелката си и продължава да държи връзката им далеч от общественото внимание.

Неотдавна 26-годишният мъж се качи на сцената на Coachella в изненадващо изпълнение с 21 Savage. На 16 април Пост се появи за изпълнението на хита им „Rockstar“ на живо. Той изпълни и песни, сред които „Circle“ и „Sunflower“, на фестивала Revolve миналия месец.

Очаква се звездата да пусне студийния си албум, озаглавен Twelve Carat Toothache, по-късно този месец. Досега той пусна сингъла „One Right Now“, в който участва The Weeknd. Видеоклипът към песента обра овациите, като между двамата певци се разиграва престрелка.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

"Делфини командоси" - отдавнашна практика на Москва и Вашингтон

Делфини в мисия на командоси в Черно море? Използването на морски бозайници за военни нужди далеч не е нещо ново, нито пък свързано с войната в Украйна – то е отдавнашна практика, към която са прибягвали през последните десетилетия различни армии, по-специално тези на Русия и на САЩ, предаде БТА. […]