Почина бащата на Илия Павлов – Павел Найденов

NetNews

Почина бащата на Илия Павлов – Павел Найденов

Снимка: архив, БГНЕС

Починал е Павел Найденов, баща на боса на „Мултигруп“ Илия Павлов.

„Бог да го прости г-н Найденов. Голям човек беше, съвсем скоро ще положим урната му или в Боянските гробища, или в Долни Богров, където са положени костите на баща му. Поклонението вече мина и на него присъства цялата му рода – внуци, Дарина Павлова и другите. Те не искаха да се разбира, че е починал на 24 февруари. После го кремирахме“. Това каза за „24 часа“ най-близкият в последните часове на Павел Найденов – бившият зам.-председател на „Мултигруп“ – Георги Петков.

До смъртта на Павел Найденов се е стигнало след инсулт, който той получил в началото на годината. „После се зарази със коронавирус и го вкарахме в хоспис, за да го наглеждат. Накрая обаче се случи най-лошото. До последно му даваха кислород, но почина“, обясни Петков.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Владо Карамазов изригна срещу министъра на културата: За 2 минути в ефир направи куп гафове!

 Владо Карамазов изригна във Фейсбук срещу министъра на културата Атанас Атанасов, който вчера в ефира на БТВ съобщи, че отказва да сложи подписа си под протокола за избора на новия шеф на Народния театър. „Това беше изключително нелепо изказване. За 2 минути толкова гафове. Да обявиш резултата в национален ефир, […]