Почина 6-годишното момченце, пребито с метална тръба

NetNews
Почина 6-годишното момченце, пребито с метална тръба

Снимка: БГНЕС

Почина 6-годишното момченце, което беше бито с метална тръба от дядо си в Монтана. Бабата на детето, която също беше пребита, е в много тежко състояние. Тя е настанена в отделението по реанимация в болницата в града с опасност за живота.

Нападението е извършено в апартамент в жилищния квартал „Младост“, където живеело възрастното семейството. 6-годишното внуче било на гости на баба си и дядо си за празниците, припомня Нова тв.

След семеен скандал дядото започнал да бие съпругата си и детето. Момченцето е откарано в монтанската болницата в кома с голяма кръвозагуба.

Още по темата

3 яну 2022 10:03

42

След побоя 66-годишният мъж опитал да избяга с колата си и да се самозапали. Спасен е и е настанен в „Приогов“ с 30% изгаряния. Автомобилът му е изгорял напълно. Какво обаче е провокирало жестокостта му все още се изяснява.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ковид карта: Перник последва София и е в тъмночервено

Снимка: БГНЕС Перник последва София и стана втората област, която мина в тъмночервената зона, при която заразените са над 500 на 100 000 души. Видин и Габрово пък отново влязоха в „червената зона“ на Ковид картата, която става все по-червена. В „червената зона“ са 16 области у нас – Видин, […]