Появи се дарителят на Демократична България

NetNews

Появи се гражданинът Иван Тодоров, който е направил дарението от сто лева за Демократична България.

Представители на ГЕРБ обявиха, че зад дарението стои фирмата, отговаряща за машинното гласуване. Оказва се, че името на дарителя съвпада с това, на собственика на фирмата, отговаряща за машините.

Тодоров излезе с коментар в социалните платформи.

По стечение на обстоятелствата съм се сдобил с доста неоригинално име. Често получавам имейли по погрешка, а при нови регистрации потребителското име е винаги заето. Бъркаха ме с мафиотски бос с медицински прякор, бъркаха ме с бял хакер, обвинен в тероризъм, а наскоро и с вносител на машини за гласуване, търсещ да си осигури лоби срещу 100лв.

За съжаление или за щастие, не съм нито един от горните, а просто човек, който вярва, че част от полученото трябва да се връща в полза на обществото. Затова понякога подкрепям със скромни суми идеи или каузи, в които откривам смисъл.

Демократична България

е една такава кауза, която, според банковото ми извлечение, на 20.09.2019 в 10:23ч съм подкрепил със 100лв.

Вчера разпечатка с този превод беше размахана на брифинг на ПП ГЕРБ с цел създаване на фалшиви новини, скрояване на компромат и евтина пропаганда в стила на близките до тях кафяви медии.

Уважаеми дами и господа от

Политическа Партия ГЕРБ

в парламента, в телевизора, в джипката, в хола в Банкя или някъде другаде. Жалко е, че във вашия свят даренията и публичното финансиране винаги са свързани с корупция. Нелепи сте! Време е да си ходите!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Онколози откриха как да разпознаем рака навреме

Лечението на рака е един от основните здравни проблеми за разрешаване в днешно време. Според изчисления в тялото ни има около 100 трилиона клетки. Всичко, свързано с формирането на тези клетки – как те ще работят, как ще се променят или дори как да умират е кодирано в генетичния код […]