По-добро ускорение и нови функции след ъпдейт за Porsche Taycan

NetNews

Безплатен ъпдейт носи редица новости и подобрения за собствениците на Porsche Taycan, произведени през 2020 година. Софтуерните промени се отразяват на ускорението на електромобила, зареждането му, както и на възудшното окачване при моделите с такова.

Благодарение на софтуерни промени при модулите свързани със задвижването на Taycan се наблюдават подобрени времена за ускорение, като при моделът Turbo S, спринтът до 200км/ч. отнема с 0.2 секунди по-малко,

При екземплярите, които са оборудвани с въздушно окачване може да бъде активирана функцията “Smartlift”, която позволява повдигане на предницата на определени места, предварително зададени в навигацията.

С цел по-дълъг живот на батерията, Porsche вече предлага зареждане с мощност от 200кВ, вместо досегашните 280кВ. Също така може да задавате определени проценти до които тя да се зарежда, както и да оставяте системата сама да реши това, отново за да щади батерията. Всеки собственик на Taycan от 2020 година може да посети най-близкото представителство на марката, където процедурата по ъпдейта ще отнеме два работни дни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Васил Божков, идеолог на „Българско лято”: Моята цел е да стегна държавата

“Инфраструктурата за туризма трябва да бъде създадена, както навсякъде по света. Около нея да се изгражда частният бизнес – строят се съоръжения, пътища, влекове, пристанища – продаваш легла, печелиш и си плащащ данъци. Така е организиран туризмът по света. Кадрите трябва да се обучават, но за да дойдат, трябва да […]