ПП „Гражданска платформа Българско лято“ внесе документи за регистрация в СГС

NetNews

Днес в 15:00 ч. в Софийски градски съд председателят на “Гражданска платформа Българско лято” Борил Соколов и членове на Националния съвет внесоха документите за регистрация на партията с над 3 200 подписа при задължителните по закон 2 500.

“Готови сме за парламентарните избори, когато и да са те. Въпреки всички спънки, които ни поставя хунтата, „Българско лято“ ще се яви на изборите и с нас идва промяната.“, каза председателят на „Гражданска платформа Българско лято” Борил Соколов.

Учредителното събрание на партията бе проведено на 3.01.2021 г. изцяло онлайн заради наложените противоепидемични мерки в страната.

На събранието участваха 934 учредители, които приеха Устав на партията и избраха неин Председател, както и Национален, Изпълнителен и Контролен съвет.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Средец тъне в боклуци след приливната вълна (ВИДЕО)

След наводнените пътища в Бургаско, жителите в Средец бяха застигнати и от друго бедствие. Приливна вълна от дере довлече в града тонове боклук от нерегламентирано сметище. Средец осъмна затрупан от всевъзможни отпадъци и трупове на удавени животни, съобщи NOVA NEWS. Опасност от зараза към този момент няма. Но градът има […]