Правителството отпуска пари за ремонт на покрива на техническата гимназия

NetNews

Над 57 500 лв. ще получи за възстановяването на покрива на учебния корпус  Професионалната техническа гимназия „Иван Райнов“ в Ямбол. Решението е взето на днешното редовно заседание на Министерски съвет. Бившето ТМТ получава държавната помощ по искане на директора. Средствата се отпускат по линия на мерките за овладяване и преодоляване на последиците от бедствия от Междуведомствената комисия.

Преди около месец част от покрива на професионалната техническа гимназия бе отнесен от силен вятър. Последиците от това не са попречили на провеждането на нормален учебен процес, уточни директорът Емилия Кремъкова. Взети са били временни мерки, които обаче не са били достатъчни и при дъжд отново е имало течове в подпокривното пространство на сградата.

Отпуснатата сума ще позволи трайно решаване на проблема.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Скандален тенисист отнесе солена глоба, но може да има допълнително наказание

Ръководството на АТР глоби с 6500 долара Дамир Джумхур заради скандално поведение в мач от квалификациите на турнира в Акапулко. Босненецът изпусна нервите си, атакува съдията и напусна корта по време на мача си с холандеца Ботик ван де Зандшулп. Това обаче не е всичко. ATP предприе по-подробно разследване на […]