Превозвачите разпространиха аудиозапис, за който твърдят, че бил от срещата им с премиера

NetNews

Продължение на скандала около премиера и превозвачите. Представители на фирмите, които вчера напуснаха обидени срещата и казаха, че премиерът ги е изгонил, разпространиха аудиозапис. Твърдят, че той е направен именно на срещата в Министерския съвет и че един от гласовете, които се чуват, е на Петков, разказват от Нова телевизия.

„Ако искате винаги можете да си тръгнете, това е… По всяко време сте поканени, ако ви е досадно, да излезете – вратата е там”, се чува гласът.

„Не става въпрос дали ни е досадно. Става въпрос за това, че вие сте ни поканили по конкретна тема. В момента разводнявате темата. Вие имате среща в 17:00 часа след това. И въпросите, които ние сме ви поставили, остават без отговор в момента. Така че много ви моля, нека да не разводняваме”, се чува друг глас.

„Повярвайте ми, ако не искате да слушате, вратата е там. Ето я. Зад Вас. Няма… Аз решавам тук как ще говоря и какво ще говоря”, казва първият глас.

Още вчера вицепремиерът Гроздан Караджов обяви, че министър-председателя е бил многократно провокиран от превозвачите. От Нова телевизия потърсиха за коментар пресслужбата на премиера. Очаква се тяхната реакция.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Съвети за начинаещи: Колко често и как се проверява двигателното масло в колата

Поддържането на правилното количество масло във вашия двигател ще увеличи дълготрайността му, независимо от възрастта, броя на цилиндрите или конските сили. За да го направите, всичко, от което се нуждаете, е чист парцал и няколко минути. Колко често трябва да проверявате двигателното масло на вашия автомобил зависи до голяма степен […]