Предадоха 45-годишен каналджия на съд

NetNews

Териториално отделение – Кула при Районна прокуратура – Видин е предало на съд 45-годишният Б.М.,опитал се да преведе чужденци през границата, съобщиха от Апелативната прокуратура в София.

Полицейските служители от ГПУ – Брегово установили на 23 февруари тази година група, опитала се да премине държавната граница между България и Сърбия. При предприетите действия групата е задържана в района на с.Големаново, в нея са установени 8 чужденци и българският гражданин Б.М.

Задържаните мигранти са посочили на разпита, че са граждани на Афганистан и Бангладеш, на възраст от 18 до 26 години и са напуснали лагера за чужденци в с. Бусманци няколко седмици по-рано. Соченият за водач – обвиняемият Б.М., е трябвало да ги преведе през границата,а за извършеното от него престъпно деяние 45-годишният мъж, който има предходни осъждания, е привлечен към наказателна отговорност.Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Икарди: Не искам да напускам ПСЖ

Нападателят на ПСЖ Мауро Икарди заяви, че се чувства щастлив в клуба на фона на трансферните спекулации, които го свързват с Ювентус и Рома. Аржентинецът се присъедини към Пари Сен Жермен под наем от Интер с клауза за откупуване, която бе задействана. "Когато се присъединих под наем към ПСЖ направих […]