Предпремиерно: Ето го новото Audi RS3

NetNews

През изминалите дни от Audi решиха да ни разкажат повече за техническите характеристики на обновеното RS3, но без да ни разкриват външността му. По план трябва да видим RS3 в пълния му блясък през идния месец юли, но както често се случва, „изтекли“ кадри от рекламен видеоклип показват новия модел.

View this post on Instagram

A post shared by VAG Cafe (@vagcafe)

Снимките са публикувани в Instagram профилът на Vagcafe и показват зелен седан, който по всичко личи е новото RS3. Можем да видим обновената предна решетка и по-агресивен дизайн на броните, както и задна броня с черен елемент имитиращ отвори за въздух в средата.

Отделно калниците са се сдобили с отвор, който най-вероятно има и функционална роля, а джантите са с нов дизайн който не сме виждали до момента при друг модел.

В интериора промените не са чак толкова подобаващи и можем да отличим нови графики за двата дисплея, както и най-вероятно ще видим различни седалки и волан със съответните RS означения. Очакваме в следващите седмици да видим повече и официални кадри от Audi при официалното представяне на модела.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Освободиха от длъжност председателя на Държавна агенция „Електронно управление“

Правителството освобождава Атанас Темелков от длъжността председател на Държавна агенция „Електронно управление“ и за назначава на този пост Красимир Симонски, досегашен заместник-председател на структурата. Темелков е освободен предсрочно по негово искане, информират от пресцентъра на Министерския съвет. Красимир Симонски е инженер по специалност „Изчислителна техника“ от Техническия университет-София. Доктор е […]