Предстоят непредвидими реванши в Лига Европа

NetNews

Тази вечер предстои да се изиграят реваншите от полуфиналите в Лига Европа. Айнтрахт Франкфурт и РБ Лайпциг имат преднина само от един гол след първите срещи, съответно срещу Уест Хем и Рейнджърс и се очакват изключително интересни мачове днес.

Тимът от от Франкфурт спечели гостуването на „чуковете“ с 2:1, а освен това в състава се завръщат Еван Ндика и Кристиан Якич, които пропуснаха първия двубой заради наказания. Джибрил Соу, Даичи Камада, Алмами Туре и Рафаел Боре получиха почивка през уикенда срещу Байер Леверкузен, но се очаква да бъдат в стартовата единайсеторка тази вечер. Треньорът на Уест Хем Дейвид Мойс едва ли ще рискува с включването на възстановения Иса Диоп сред титулярите, но със сигурност мача ще започнат Микаел Антонио и Томаш Соучек, които бяха съхранени през уикенда.

В другия сблъсък РБ Лайпциг измъкна победата с 1:0 над Рейнджърс вкъщи, но шотландските бойци са много опасни на своя „Айброкс“. В състава на домакините има шанс да се завърнан възстановените след травми Кемар Рууф и Аарън Рамзи. Райън Джак и Глен Камара също са на разположение на треньора Джовани ван Бронкхорст, но вероятно ще останат на пейката. Гостите от Лайпциг ще са без Йошко Гвардиол, който получи травма в мача с Борусия Мьонхенгладбах. Марсел Халстенберг и Лукас Клостерман обаче ще са на линия за двубоя, както и Емил Форсберг и Юсуф Поулсен.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Райков: Скопие да изпълнява договорите, не блокираме никого

Началото на преговорния процес с РСМ е свързано с утвърждаване предварително на преговорната рамка. Това заяви посланик Марин Райков, бивш премиер и външен министър на България през 2013 г., съобщи БГНЕС. Посланик Райков отбеляза, че българската история изобилства както от моменти на героизъм и достойнство, така и с примери на […]