Пред храма „Св. Александър Невски“: Демонстрация в защита на кабинета „Петков“

NetNews

Започна демонстрацията в подкрепа на кабинета “Петков”. Десетки се събраха пред храм-паметника “Александър Невски” в 18:30ч, за да подкрепят управляващите.
Демонстрантите казват, че “не искат страната ни да се връща назад” и се надяват вотът на недоверие да не мине в пленарната зала, съобщават от NOVA.

Те споделят още, че „кабинетът „Петков“ не е идеален, но той е застанал зад конкретно коалиционно споразумение, което трябва да бъде изпълнено“, затова „трябва да им се даде шанс“.

„12 години България е завладяна държава. Тук сме, за да кажем, че трябва да продължим напред“, каза един от демонстрантите.

„Има реална заплаха за ново правителство с откровено про-путинска партия, което означава България да се откъсне от европейската си интеграция. това не го искаме“, каза друга.

“Бъдеще срещу минало” е един от лозунгите на събралите се в подкрепа на управляващите.

На място има засилено полицейско присъствие.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Христо Порточанов призова за кардинална промяна в БФС, която ще свали напрежението наполовина

Бившият кандидат-президент за БФС – Христо Порточанов, призова за кардинална промяна в Изпълнителния комитет на БФС, с която да се намали напрежението наполовина. Той предлага да вземем пример от останалите водещи футболни сили. „Трябва да има промяна. В Изпълнителния комитет на БФС не може да има президенти и собственици на […]