Президентството отравя врати за граждани

NetNews

На днешният 6 май президентството ще отвори врати за граждани. В 10:00 часа държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще приемат в кабинетите си първите гости. До 16:00 часа посетителите ще имат възможност да разгледат Гербовата зала на „Дондуков“ 2, Огледалната зала и президентската библиотека.

Кабинетите на президента и вицепрезидента също ще бъдат отворени за посещения. Гостите ще могат да видят и ордените, които държавният глава връчва, както и подаръци, получени при негови визити.

Националният военноисторически музей ще посрещне своите посетители със специална празнична програма и вход свободен.

Гостите ще имат възможност да разгледат изложбата „Орденът, превърнал се в мерило на българската храброст“. Тя е посветена на първото създадено отличие в следосвобожденската история на България.

Атракциите ще продължат с дегустация на емблематичната боб чорба. За празничното настроение на всички от 14:30 до 15:30 часа ще се погрижи представителният духов оркестър на сухопътните войски.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Спортът по ТВ в петък (6 май)

13.10 Колоездене: Обиколка на Италия, първи етап Евроспорт 1 14.00 Спортно катерене: Световна купа в Сеул, скорост, финал, мъже и жени Евроспорт 2 15.00 Тенис, турнир в Мадрид МАХ Спорт 1 15.30 Голф, Европейски тур МАХ Спорт 3 17.15 ЦСКА 1948 – „Берое“ Диема спорт 19.30 „Арда“ – „Локомотив“ (Пд) […]