Президентът е неспособен да изпълнява задълженията си

NetNews

Здравословните проблеми на чешкия президент Милош Земан му пречат да изпълнява служебните си задължения, заяви днес председателят на Сената (горната камара в парламента) Милош Вистърчил, цитиран от Асошиейтед прес.

Вистърчил съобщи, че в получено от него писмо от Централната военна болница в Прага, където Земан е настанен за лечение, се казва, че президентът не е в състояние да работи и дългосрочната прогноза е "много несигурна".

Земан влезе по спешност в Централната военна болница на 10 октомври, ден след изборите за долната камара на парламента, припомня БТА.

По-рано от болницата казаха, че Земан е в интензивно отделение и е в стабилно състояние, но не дадоха допълнителна информация.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Президентът отдаде почит на загиналите парашутисти

Държавният глава и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев отдаде почит пред подвига на загиналите парашутисти по повод Деня на военния парашутист от Българската армия. Днес се навършват 77 години от първото бойно сражение на Парашутната дружина от състава на Първа българска армия в битката за височината Стражин. Пред […]