Президентът ще проведе допълнителни консултации с партиите

NetNews

На 17 и 18 август държавният глава Румен Радев ще проведе допълнителни консултации с парламентарно представените политически сили в 46-ото Народно събрание в рамките на конституционната процедура за връчване на проучвателен мандат за съставяне на правителство.

На 17 август, вторник, президентът ще приеме в президентската институция представители на парламентарните групи на „Има такъв народ“ от 9.00 часа, на ГЕРБ от 10.15 часа и на "БСП за България" от 11.30 часа.

На 18 август, сряда, държавният глава ще проведе консултации с представители на парламентарните групи на „Демократична България“ от 14.00 часа, на „Движението за права и свободи“ от 15.15 часа и на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ от 16.30 часа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ивелин Попов "избухна" в Русия

Бившият капитан на националния ни отбор Ивелин Попов блесна в мач от руското първенство. 33-годишният българин беше с основна заслуга за успеха на Сочи с 3:0 срещу Химки, като успя да вкара два гола и да асистира за другото попадение в срещата от четвъртия кръг. В 17-ата минута Попов подаде […]