Премиерът Кирил Петков заминава на еднодневно посещение в РСМ

NetNews
Премиерът Кирил Петков заминава на еднодневно посещение в РСМ

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Кирил Петков заминава на еднодневно официално посещение в Република Северна Македония на 18 януари. В състава на българската делегация са министърът на външните работи Теодора Генчовска,  министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев и заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин, съобщиха от правителствената пресслужба.

В Скопие премиерът Кирил Петков ще се срещне с министър-председателя на Република Северна Македония Димитър Ковачевски. Двамата ще проведат разговор на четири очи, както и разширена среща на двете делегации.

В рамките на визитата в Република Северна Македония премиерът Кирил Петков ще се срещне още с президента Стево Пендаровски и с председателя на парламента Талат Джафери.

Предвидени са също срещи на премиера Петков с председателя на Демократичен съюз за интеграция Али Ахмети и с Християн Мицкоски, председател на ВМРО-ДПМНЕ. Министър-председателят Кирил Петков ще се срещне и с представители на българската общност в Република Северна Македония.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бонус от 1700 лв. за всеки в ЕСО по повод 15-годишнина

Снимка: БГНЕС Еднократен бонус от 1700 лв. е изплатен на всеки служител в Електроенергийния системен оператор. Поводът е 15-годишнината на ЕСЖ, а решението за това е на Надзорния съвет и Управителен съвет. Такива средства са изплащани и през 2017 г. за 10-годишнината на ЕСО ЕАД. Решението за изплащане на еднократната […]