Преслава: Смятам да се ваксинирам (ВИДЕО)

NetNews

Фолк певицата Преслава е категорична, че ще си постави ваксина за Covid-19. Това тя съобщи на лайф включване от Дубай във своята Facebook страница.

Тя попита и своите почитатели на какво мнение са по въпроса, но по-голямата част от тях са твърдо против това да се ваксинират.

"Аз лично смятам да си поставя ваксината за коронавирус. Стига да дойде моментът, когато ще мога да го направя. Но съм взела решение и съм на 100% сигурна, че ще се ваксинирам. Не мисля, че ще стане по-зле, ако си я поставя. Напротив! Ако всеки го направи, друго ще е… мисля, че хората имат нужда вече да се разсеят, тъй като ситуциаята действа на психиката." – сподели Преслава в своето видео.

Пред обектива на телефона си тя позираше с наргиле в ръка, тъй като все още е на почивка в Обединените арабски емирства, където преката и Деня на влюбените – 14 февруари.

Не липсват слънчеви кадри в профила и, а на една от последните снимки Преслава трупа лайкове с неоново зелен бански и бронзов загар.

View this post on Instagram

A post shared by Preslava (@preslava_official)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ангелов: Ще финансираме българска ваксина, когато видим всички данни

По отношение на българската ваксина не бих си позволил да коментирам. Информацията, която се изнася за нея, е изключително противоречива и непоследователна. Министерството на здравеопазването би финансирало такава ваксина, ако има всички данни и документации за нея. Това каза по време на петъчния парламентарен контрол министърът на здравеопазването проф. Костадин […]