Приеха по спешност Митьо Очите в болница с пулс 200

NetNews

Димитър Желязков-Очите е приет около 18:30 часа по спешност в специализираната кардиологична болница в Бургас „Сърце и мозък“, предаде Флагман.

Пулсът му е бил 200, а сърцето му е излязло от ритъм. Долната и горната му граница непрекъснато се изравнявали.

Желязков се почувствал около 17 часа в необичайно за добрата му кондиция състояние.

Бил в апартамента си в Несебър, днес не е спортувал, както обичайно, казал около обед на Антигона – жената, с която живее вече 15 години, че не се чувства добре.

Смятал, че е някакъв летен вирус, усещал, че организмът му е отпаднал. В следобедните часове обаче започнал да вдига рязко кръвно и усетил, че сърцето му не е в ритъм.

Близък до семейството съобщил за Флагман, че е видял Антигона, Желязков и цялата им охрана в Спешното в Несебър около 17 часа, след което е бил транспортиран по най-бързия начин към МБАЛ „Сърце и мозък“ в Бургас.

Информацията, с която Флагман разполага е, че Желязков е поставен на специална апаратура, която трябва да върне сърцето до няколко часа в ритъм, ако това не стане ще се пристъпи към по-сериозни действия от страна на кардиолозите.

Сформиран е екип за наблюдението му. Смята се, че това са усложнения след прекаран тежък ковид в ареста.

49-годишният главатар на ОПГ от 12 души бе пуснат от Спецапелативния съд в София на 22 юли и оттогава се намира в Несебър с електрона гривна.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Къде ваксинират в почивните дни

От здравното министерство разпространиха списък с мобилните ваксинационни пунктове, които ще работят в страната този уикенд. Габрово: На 04.09 (събота), имунизация срещу COVID-19 ще се извършва от мобилен екип на ЦСМП Габрово. Имунизационният пункт ще бъде разположен на Централен кооперативен пазар – Габрово, с работно време: от 9.00 до 13.00 […]