Признание за Кобрата от щаба на Джошуа: Пулев е боксьор в топ 3

NetNews

Треньорът на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа – Роб Макракън заяви, че неговият възпитаник е готов за сблъсъка утре вечер в Лондон и каза ласкави думи за неговия съперник Кубрат Пулев, подчертавайки, че Кобрата е топ 3 състезател.

"Направихме страхотни спаринги, физически Антъни е в невероятна форма. Той се движи много добре, силен е, дисциплиниран е. Не подценява никой, приема всеки много сериозно. Но Антъни е най-добрият и този мач е добър за него, нямаме търпение. Кубрат е добър. Антъни се бие с най-добрите. Той не пропуска никой и Пулев е в списъка", сподели наставникът.

"За нас Кубрат е в топ 3, но Антъни е по-добър и ще го докаже в събота. Джошуа се учи, не бе на 100% в първия мач с Руис, но приехме реванша и го спечелихме много лесно и убедително. Антъни е олимпийски шампион, притежава 4 титли в момента и няма търпение да се върне на ринга. Дисциплината му е невероятна", призна още той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Млад мъж е намерен мъртъв в апартамент в Благоевград

32-годишен мъж от Сливен е бил открит мъртъв в апартамент в Благоевград. Починалият е бил намерен от неговия съквартирант, който не успял да влезе в дома и се наложило да разбият вратата. Видял тялото и веднага се обадил на "Спешна помощ" и полицията. Пристигналият медицински екип е установил, че мъжът […]