Примата на българския рок Милена Славова – в култовия Пиано бар SOHO в Ямбол

NetNews

Примата на българския рок, иконичната Милена Славова е изненадата, която поднася този петък, 25 юни, на своите посетители Пиано бар SOHO в Ямбол. Обилната порция рок енд рол и здравият купон са гарантирани, те са запазена марка на Милена. „Истина“, „Защо“, „Моите ангели“ и „Ха Ха“ са само част от песните, които цялата публика може да изпее с нея в един глас.

С годините Милена Славова се е превърнала в символ на бунта и свободомислието, макар кариерата ѝ да започва по времето на комунизма – през 1985 г. От тогава тя е издала 5 албума и си е спечелила хиляди фенове. През 2016 г. Милена отпразнува 30 години на сцената с концерт, продължил цели 5 часа. Със сигурност незабравимо ще е изживяването с нея и в Пиано бар SOHO. Началото на програмата е от 23.00 часа.

След изпитанията на ковидкризата, култовото за Ямбол заведение се завърна с поредица от звездни и емоционални участия от цялата гама на джаз, поп и рок музиката. И тази седмица не е изключение. След петъчния рок маратон, в съботната вечер публиката ще се наслаждава на прекрасните и вдъхновяващи изпълнения на Божана Иванова, Даниела Косева и SOHO BAND. Както казват феновете на Пиано бар SOHO: Приятен интериор, съчетан с превъзходна музика, истински питиета и забавляващи се хора – какво му трябва на човека!

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шведите подкрепят Стефан Льовен

Гражданите на Швеция продължават да имат най-голямо доверие в премиера Стефан Льовен, съобщи ТАСС. Очаква се неговото решение за мандата. Премиерът беше свален след гласуване в парламента. Това стана след внесен вот на недоверие от опозицията. Предстои да реши, дали ще обяви предсрочни избори или ще остави парламентът да определи […]