Принц Хари разказа за последната си среща с Кралицата (ВИДЕО)

NetNews

Скорошната среща с кралицата и как реагира, когато синът му прекъсне работните му разговори в Zoom – на тези въпроси принц Хари отговори в интервю за Today предава bTV.

Херцогът разказа пред изданието, че с Меган са пили чай с кралицата при срещата си с нея, след като две години не се бяха връщали на Острова.

„Беше наистина приятно да се срещнем“, разказва той и споменава, че кралицата е запазила чудесното си чувство за хумор. На един въпрос обаче принц Хари не отговаря. Когато журналистката го пита дали му липсва семейството, той отвръща уклончиво.

„Да, мисля, че през последните две години на всички особено им липсваше семейството, както и възможността да се приберат у дома и да го видят.“ Когато обаче журналистката настоява да разбере дали конкретно са му липсвали баща му и брат му, Хари сменя темата. Подчертава, че му липсват децата, които, докато той бше в Нидерландия, са останали в Калифорния.

Все още не е ясно дали Хари и Меган ще се върнат във Великобритания за платинения юбилей на кралицата. Тази година Нейно Величество празнува 70 години на престола и през юни ще се състоят официални тържества, за които двойката е получила покани.

В емоционално признание принц Хари споделил, че все по-силно усещал присъствието на покойната си майка Даяна.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Пардю иска един от бившите си помощници в ЦСКА

Алън Пардю продължава да работи, като старши-треньор в ЦСКА, въпреки първоначалната уговорка, че ще изведе тима само в мачовете срещу Левски и Славия. Сега новините около наставника са, че той иска да привлече един от бившите си помощници, според „Тема Спорт“. Изданието не посочва за кого точно става дума, като […]