При какви условия ще се проведе изложение MachTech&InnoTech от 14 до 17 септември?

NetNews

Броени дни остават до началото на MachTech&InnoTech – специализирано изложение в сектора на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията. За условията на провеждане в Интер Експо Център, съобразно последните разпоредби на здравните власти и организацията, научаваме от следващите редове.

На живо. Така ще се проведе MachTech&InnoTech. Съгласно заповедта на Министерството на здравеопазването, влизаща в сила от 7-и септември, по време на изложенията се създава организация на еднопосочно движение. Всички присъстващи на MachTech&InnoTech – както изложители, така и посетители, трябва да носят предпазни маски. Чрез осигуряване на контрол на влизащите лица, се допуска не повече от един човек на 8 кв.м. (важи за цялата площ на изложенията) и минимална дистанция между посетителите от 1.5 м. Няма да се изискват ваксинационни сертификати и PCR – тестове.

Площ от над 12 000 кв.м

Изложение MachTech&InnoTech ще осигури над 12 000 кв.м. площ на присъстващите. Всъщност така зададените критерии застъпват и мерките, които Интер Експо Център предприе още през изминалата година, а огромната площ на изложението му позволява да приеме всички желаещи да го посетят. Благодарение на това от ноември 2020 г. до септември 2021г. в изложбения център успешно се реализираха 8 изложения. За максимална здравна сигурност изложбеният център създаде „Вътрешни правила“, с които можете за се запознаете на www.machtech.bg. Внедрена е технологична система за управление на входящия и изходящия въздушни потоци, Crowd management регулира човешкия поток, създадено е по-голямо отстояние между щандовете, създаден е стриктен контрол при почистването и дезинфекцията и др.

„Вече стартирахме етапа на щандовото строителство“, информират организаторите на MachTech&InnoTech. Рекламната кампания е в ход, а екипът на Интер Експо Център е в постоянен контакт с компаниите-участници и посетителите, които се регистрират за свободно посещение в сайта www.machtech.bg, както и с професионалните и браншовите организации, които се включват с пълния си капацитет в изложението.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Евтините смартфони на Samsung получават камери от по-висок клас

Смартфоните от по-нисък клас на Samsung ще се възползват от част от екстрите, които до момента бяха налични единствено при по-скъпите устройства на марката. Според различни слухове, всички устройства от A серията на Samsung ще получат подобрения в камерите, считано от следващата година. Главната новост, която ще засегне, както статичните […]