Проблем с комуникацията с „Продължаваме промяната”, трупа се напрежение

NetNews

Най-новият политически субект в България откровено има проблем с комуникацията, включително и с най-ревностните си фенове. „Продължаваме промяната”, за момента поне, разчита единствено на едностранни, т.е. еднопосочни съобщение към избирателите. Възможността за обратна връзка е почти нулева, като изключим коментари под фейсбук постове.

Проектът на бившите служебни министри Асен Василев и Кирил Петков няма все още официална интернет страница. Единственото им присъствие в публичното пространство е фейсбук страницата им и група, обявила се в тяхна подкрепа.

Стряскащото е, че новите политици не само нямат обявен физически адрес за кореспонденция или посещение – нито като централа, нито по места (включително в Ямбол), но дори отрязват всякакъв опит за връзка с тях – чрез имейл или дори съобщение във Фейсбук месинджъра. На страницата им в социалната мрежа просто липсва информация за всякакъв контакт за обратна връзка.

Това дава поводи вече за доста негативни реакции и подхвърляния, че комуникацията им е по-зле дори от тази на „Има такъв народ” на Слави Трифонов. И че ако Бойко Борисов е управлявал от „джипката”, Слави се опита от „диванчето”, то ПППП пък се оказва проект на виртуалната реалност.

На страницата на „Продължаваме промяната” могат да е видят и прочетат основно „новини” от участия в телевизионни предавания на трите водещи лица – Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер. Дори симпатичните млади дами, лансирани при учредяването на партията, са със спорадични появявания.

В тайнственост са обвити и кандидатите за народни представители. Днес, в последния ден за регистрация, така или иначе те вече ще станат ясни. От „Продължаваме промяната” единствено загатват, че ще бъдат известни и успели, че няма да са „номади, „зависими” и „корумпирани”.

Именно тази последна към момента публикация е изпъстрена вече с критични коментари от последователи на страницата. Ето няколко примера:

„А ПРОГРАМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ ще публикувате ли, някога? Много ми е важно да видя отношението ви към здравните мерки, бюджетния дефицит, македонския въпрос, развитие на ядрена и/или друга енергетика и не на последно място „за“ или „против“ 100% мажоритарна избирателна система при избор на НС /спрямо резултатите от референдума/,… Че само със сладки приказки по всевъзможни медии и медийки, май няма да се получи… А трудно се събират 30% (800 хииляди) наивни избиратели, които да повярват само на „добри пожелания“, пък били те и от хора с дипломи…”

„А контакти поне, защо не сте публикували?!? Или това според вас не е съмнително?”

„е приятелю, много ги зориш тези момчета, първо да хапнат кокала, пък след това програмата ще я натъманят и никога не ще я изпълнят.”

„Човек къде и на кого може да си зададе въпросите, казвате? Все пак заявката е за 30 %… ако ще ме управляват, поне да знам как – почтено е някак си!”

„Ох, защо и вашите постове започнаха да приличат на тези на другите партии… И кога ще има сайт с програма?”

„Ще посетите ли всички областни градове, в частност Габрово, където до момента не сте идвали? Как направихте подбора на хората в листите – едва ли всичките са минали през школата Ви или заложихте на техни познати? Кое различава процеса по подбор на Вашите кандидати в сравнение с другите партии, като оставим настрана договора за почтеност, който се „подписва“ след като вече имате човека?”

„Може ли да направите лайф и хората да Ви задават въпроси? Лично аз имам доста такива.”

„Коминикацията с Вас е много трудна да не кажа НЕвъзможна.”

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Спирания на водата днес в Ямболско

Поради отстраняване на аварии от екипи на ВиК – Ямбол, днес е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните населени места: За община Елхово: – с. Мелница, с. Лесово. Община Стралджа: – ул. „Г. С. Раковски“; – с. Атолово, с. Джинот и с. Палаузово.
ВиК Ямбол