Проверяват „Булгаргаз“ ЕАД

NetNews

От страна на Комисията за енергийно и водно регулиране бе констатирана положителна разлика за 2020 г. между прогнозните и отчетените от „Булгаргаз“ ЕАД разходи за доставка на природен газ. В следствие на това предложената от дружеството цена на природния газ за месец април 2021 г. в качеството му на обществен доставчик е намалена с размера на установения от КЕВР надвзет приход.

В тази връзка представители на Министерството на енергетиката и „Български енергиен холдинг“ ЕАД, считано от 26-ти март 2021 година, ще извършат проверка на дейността на „Булгаргаз“ ЕАД за 2020 г., в това число на реализираните приходи и отчетените разходи, както и отражението им върху предложената от обществения доставчик цена на природния газ за месец април тази година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Жената с най-красивото дупе в света разкри тайната си!

Съмър Рей, чието дупе е смятано за най-красивото в света, разкри как поддържа изваяните си форми с видео в Инстаграм. В него тя показва упражнения, които ѝ донесоха световна слава. Рей е най-популярният фитнес модел САЩ и печели по 5,3 млн. долара на година. Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, […]