Проговори един от убийците на бизнесмена Самуил в Петрич

NetNews

Двамата задържани за побоя над Самуил Кацарски остават в ареста. 44-годишният мъж почина, след като беше пребит в центъра на Петрич, докато се опитвал да предотврати конфликт между две компании.

Има данни, че двамата мъже са наркозависими. В залата дойде единият от арестуваните – Кристиян Кожовски. Пред съда той каза, че съжалява и не помни нищо от момента на инцидента, съобщава bTV.

След трагичния инцидент градът въстана. Стотици се събраха две поредни вечери на демонстрация с искане за справедливост.

Адвокатът на един от задържаните преди дни заяви, че младежите „са действали при неизбежна самоотбрана”. Защитникът твърди още, че Самуил е ударил пръв едно от момчетата.

Припомняме, че по-рано върховна касационна прокуратура и Апелативна прокуратура – София взеха на специален надзор досъдебно производство, водено от Окръжна прокуратура – Благоевград за смъртта на 44–годишен мъж.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Една от най-известните двойки в тениса пред раздяла заради болезнена ревност (ВИДЕО)

Една от най-известните двойки в тениса Бърнард Томич и Ванеса Сиера е пред раздяла заради болезнена ревност. Хърватинът, роден в Германия, но състезаващ се за Австралия, полудя, след като разбра, че работещата като еротичен модел Ванеса явно се заглежда и по чужди мъже. Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена […]