Проговори майката на Георги Семерджиев: Книжката му от Швейцария е истинска

NetNews

Майката на Георги Семерджиев – Мариана Семерджиева, заяви пред bTV, че синът ѝ има истинска книжка, издадена от Швейцария. Припомняме ви, че на брифинг днес Бойко Рашков съобщи, че книжката му е фалшива.
Мариана Семерджиева каза още, че не знае за провиненията на сина си, не знае коя е спътницата му и не познава въпросната полицайка Симона Радева.
Оказа се, че Георги Семерджиев е без шофьорска книжка от 2005 г. До ден днешен той е управлявал различни МПС-та, без да е водач по силата на закона. Това обяви на брифинг в МС вътрешният министър в оставка Бойко Рашков след тежката катастрофа, при която загинаха две млади момичета.

Семерджиев е представял при проверки фалшив документ. От една подобна е избягал, а книжката е останала при полицая, добави Рашков.
„Имаме безспорни данни, че той се е постарал да получи шофьорска книжка от Швейцария, от която получихме информация, че Швейцарската конфедерация не е издавала на този гражданин подобен документ. С този документ се е представил при няколко проверки, при едната е избягал и този документ, макар и фалшив, останал в ръцете на полицейския служител“, обясни вътрешният министър в оставка.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Европа е изправена пред години на тежки природни катаклизми

Европейската комисия предупреди, че заради засилващите се климатични промени континентът се изправя пред едни от най-тежките години на природни катаклизми като засушавания и горски пожари, предаде Асошиейтед прес. Времето в няколко средиземноморски страни е изключително сухо и заместник-председателят на Европейската комисия Марош Шефчович днес каза пред евродепутатите, че „настоящата суша […]