Продава се уникален кемпер на базата на Transporter T4 (ВИДЕО)

NetNews

В онлайн платформата за търговия с класически автомобили текат наддавания за рядък кемпер на базата на Volkswagen Transporter T4, построен през 1999 г. от базираната в Айова Winnebago Industries. За 21 години къщата на колела е изминала само 4 184 км.

Winnebago Rialta 22HD, както е наречен моделът, е имал само един собственик. Откупен е обратно от него през 2020 г. и е възстановен в първоначалното си състояние.

За пет дни наддаванията са стигнали до $22 000 (€17 986). Като нов кемперът е струвал два пъти и половина повече.

Преди да бъде обявено за продажба, необичайното Winnebago е преминало пълна техническа профилактика с промивки на дюзите на инжекциона. Кемперът има задно пневматично окачване и климатик на покрива. Сред недостатъците е спомената само корозията по изпускателната система.

Ако се съди по видеото към обявата, къщата на колела се намира в отлично състояние. В нея могат да живеят комфортно двама души. За битови нужди е предвиден 3-киловатов генератор.

Кемперът е оборудван с върховия за Transporter T4 двигател VR6 с обем 2.8 литра и мощност 140 к.с. Скоростната кутия е четиристепенен автоматик, а задвижващи са предните колела.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/LQfNJ2SKiJQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Зидан все пак ще може да води Реал Мадрид срещу Осасуна

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще може да води своя отбор в утрешното гостуване на Осасуна, съобщават испанските медии. Както е известно, вчера Зидан се самоизолира, след като е разбрал, че е бил в контакт със заразен с коронавирус. Двата теста на френския специалист за COVID-19 обаче са били […]