Продаде се Mercedes-ът направен за калта

NetNews

Mercedes X-Klasse не пожъна голям успех след пускането му на пазара през 2017 година и очаквано производството му приключи през изминалата година. На практика пикапът е ребрандирана версия на Nissan Navara, което заедно със сравнително високата му цена, не бе оценено от клиентите и резултатите са видими.

Все пак моделът си има своите фенове, част от които дори са решили да го модифицират и да го пригодят за малко по-тежки условия от тези за които той е създаден. На снимките може да видите шестколесна версия на пикапа, която неминуемо е взаимствала идеята си от Mercedes G63 AMG 6×6.

Всъдеходът е продаден в Нидерландия, като в информацията за него се споделя, че той не е направен, за да се показва по различни изложения, а наистина да се кара в калта, където му е мястото. Освен най-видимата модификация за добавянето на третата ос, пикапът е повдигнат с 10 см, а товарното пространство е удължено, за да побира новия чифт гуми за кал. По-големи раздувки на калниците, ролбар в товарното отделение и декоративни елементи също са част от новостите по Mercedes-а.

Въпреки всичките подобрения, то под капака няма такива и там можем да открием стандартния 3.0-литров V6 дизел с 255 конски сили и 550 нютон метра, който работи в комбинация със седем степенна автоматична трансмисия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ямболска следа при рокади в Бургаската областна администрация, чистките започнаха

Роденият в Ямболско адвокат Божан Божанов е изборът на служебния премиер Стефан Янев за заместник-областен управител на Бургас, информира Флагман.бг. Адв. Божанов е бил уведомен вчера преди обед, че ще бъде предложен от областната организация на БСП за високия държавен пост. Той е дал съгласие и очаква всеки момент да получи заповедта си за назначение […]