Протест в подкрепа на Тръмп пред посолството на САЩ в София

NetNews

Няколко протестиращи в подкрепа на американския президент Доналд Тръмп се събраха пред сградата на посолството на страната в София, предаде БНР. Те символично се присъединиха към очакваната голяма демонстрация по-късно днес в Съединените щати в подкрепа на Тръмп.

С плакати „Подкрепете Тръмп” и „Спасете Америка” малцина протестиращи изразиха подкрепата си за настоящия президент на Съединените щати:

"Тръмп прави добро за американската икономика, той връща работни места в Америка, а в крайна сметка нали това е най-важното за едно общество", сподели протестираща.

На въпрос какви са очакванията им, ако бъдат потвърдени предварителните резултати от изборите в Джорджия, според които двама демократи печелят местата в Горната камара, демонстрантите изразиха притеснение:

"Ако това се задържи, означава, че демократите ще имат превес в Сената, но пък все още не е обявен американският президент. Съществува шанс, колкото и да е малък, тези предполагаеми измами да се разследват", каза протестиращ.

"Сега се чува само единия глас, гласът, който казва ,че Тръмп арогантен, че той трябва да си отиде и че всъщност е прекрасно за целия свят, че демократите са спечелили, а това не е така", допълни привърженичка на настоящия държавен глава на САЩ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Прозорците ще произвеждат ток: Корейци изобретиха прозрачен фотоволтаик

През последното десетилетие соларните панели стават все по-евтини, ефективни и екологични. Сега съществуващите фотоволтаици обаче са непрозрачни, които ограничава приложението им в ежедневието – те могат да се монтират само на покриви или в отдалечени "слънчеви ферми". Този недостатък скоро може да остане в миналото благодарение на изобретението на корейски […]